Se tarttui sittenkin.

Pakko täyttää kukkapenkistä pilkistävä aukkopaikka. Näin ei pitänyt käydä. Ajattelin antaa siirtämilleni kasveille reilusti tilaa kasvaa ja pikkuhiljaa levitä. Aukot olivat kuitenkin liian isoja ja niihin piti siirtää lisää kasveja. Eli unohdetaan ajatus pikkuhiljaa leviämisestä. Sen sijaan vanhaan kukkapenkkiin syntynyt iso kuoppa ei haittaa mitään. Siitä on keväällä helpompi jatkaa kasvien siirtämistä toiseen paikkaan. Ellen sitten innostu siirtelemään niitä jo nyt. Olisihan se vähemmän työtä ensi keväälle.

Viikonloppuna tehtiin virkistävää juomaa, mangolassia, persikkaversiona. Kaikki ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Yleiskoneen kannu joko hajosi tai sitten siinä on irroitettava pohja. Joka tapauksessa juoma valui kannusta pitkin koneen kylkeä pöydälle. Eihän hyvää jälkkäriä voinut hukkaan päästää, joten eikun pillit kouraan ja niillä ryystämään juomaa suoraan pöydältä. Näky oli tosi koominen. Neljä henkeä pillien kanssa kuin köyhän talon porsaat konsanaan. Pokka petti kaikilta ja ryystäminen kävi hankalaksi naurun vaikeuttaessa suoritusta.

Jälkeenpäin huomattiin, että kannussa oli irroitettava pohja ja se oli jäänyt auki -asentoon. Voimme siis jatkaa juomien valmistusta, kunhan muistetaan tarkistaa, että pohja on kiinni :-)