Seuraavana viikonloppuna, yllättäen taas luvassa mikroautoilua. Tällä kertaa Suomussalmella Heikki Kovalainen Karting Race-tapahtumassa. Nyt kyseessä oli päivän keikka ja sen anti oli todella mieliinpainuva. Ihmisiä oli paikalle saapunut paljon eikä ihme. Olihan Heikki juuri voittanut ensimmäisen F1-kisansa. Tunnelmaa oli nostattamassa ja kommentoimassa Antero Mertaranta ja täytyy sanoa, että kyllä miehellä juttu luisti, kuten rummunsoittokin :-) Mutta yhdestä asiasta pitää Mertsiä kritisoida.

Tämä on MIESTEN  pyörä ei NAISTEN, kuten Mertsi ite kovasti mainosti... ;-)

Päivä oli väsyneelle ja kiukkuiselle kuopukselle raskas ja poikaa vahtivalle äidille vielä rankempi. Mutta hauskuutta löytyi siitäkin. Kovalainen kävi varikolla kirjoittamassa nimmareita lasten lippiksiin ja kuopuksellakin oli omansa. Pojan reaktio vain oli erilainen, kuin mihin Heikki ehkä oli tottunut. Meidän pikku uhmis suuttui pahanpäiväisesti kun uusi lippis mentiin sotkemaan (nimmari lipassa) ja heitti sen F1-kuskin jalkoihin hirveän huudon saattelemana. Kenelläkään ei pitäny pokka vaan kaikki alkoi nauramaan. Meidän poika se ei "herroja" kumartele!

Next weekend. Karting, again. This time we went to Heikki Kovalainen Karting Race-event and there were a lot of people. Kovalainen had just won his first F1-race. Our youngest was tired and angry all day. But he still could make us all laughing, including Heikki Kovalainen. He came to sign caps for the kids and each of ours had their own. Youngest was not pleased what Heikki did to his cap (signed it). He said it was ruined and through it to the ground screaming out loud. Everybody was laughing. I can´t wait to tell this to our son when he gets a bit older :-)