Kesäaikaan siirtyminen selvästikin vaikuttaa. Aamuisin tekisi mieli nukkua muutama ylimääräinen 5 minuutin pätkä sen normaalin 1-2 lisäksi. Onko se nyt kumma, että väsyttää kun yöt pitää sitten kupeksia milloin telkkarin, milloin tietokoneen äärellä. Eilisen opiskeluillan jälkeen jatkoin tämän blogin asetuksien säätämistä ja kyllä se vastusti. Eikä väsyneenä järki juokse edes sen vertaa mitä se joskus virkeänä on juossut. Mutta kyllä se tästä. Alkuun aletaan päästä, vielä muutamia ulkonäköseikkoja, jotka häiritsee minun taiteellista silmääni ;-)

Aamu lähti siis mukavasti liikkeelle siitäkin huolimatta, että ikkunasta ulos katsottaessa kaikki näytti tylsän harmaalta. Kuopus saatiin liikkeelle ajoissa ja ilman suurempia taisteluita. Äitikään ei ollut vasta kuin pari minuuttia myöhässä töistä kun puhelin soi. Tytär siellä soitteli, että on jäänyt oven ulkopuolelle, ilman ulkovaatteita, reppu sisällä ja kouluun pitäisi ehtiä. Eihän siinä auttanut kuin vaihtaa rampista toiseen ja takaisin kotiin pelastamaan tytär pulasta. On se hyvä, että kännykät on olemassa ja jos oma on lukkojen takana niin kaverin kännykästä voi soittaa.

Tänään on vielä lisäjännitystä luvassa. Hammaslääkäri. Kammoan hammaslääkäreitä yli kaiken ja käyn vain jos on aivan pakko ja nyt on. Imurelin käyttäjänä olen huomannut, että hampaat kärsii tästä lääkkeestä. Palasia lohkeilee ja paikat irtoilee. Saapa nähdä kauanko saan yleensä pitää omat hampaat. Reilun puoli vuotta Imurel oli tauolla ja sen tilalla kokeiltiin syklofosfamidia. Hampaat pysy ehjinä sen aikaa ja hiuksetkin päässä. Nyt alkaa pää tai siis hiukset harvenemaan, vaikka ei sitä tästä minun kuontalosta ihan heti hoksaa :-)

What a wonderful morning. I woke up and no pain anywhere, yes! I am still in the middle of a waking up process. Our clock´s were moved one hour forward. We shifted to summertime. I still can´t understand what´s the point of these time changes that are done twice a year. Of course it doesn´t make me feel anymore refreshed when I stay awake at night and sit on a computer trying to figure out how to get this site work the way I want it to. So far so good. It works. There are still few things that bothers my artistic vision but maybe I´ll get them corrected some day. 

Anyway. This morning we got our youngest son easily to daycare. No fighting with anything. I was only couple of minutes late from work when my daughter called. She had locked herself out of the house without decent clothing and schoolbag inside. I had to turn around and go back to rescue her. I´m so grateful to the person who invented cell phones. She called from her friends phone as her own was inside the house. After all I ended up being half an hour late from work.   

I have a big problem to handle today. Dentist appointment. I admit, I have a fear of dentists. But I have no choice. Imurel is cracking up my teeth and I just have to go. When I was off Imurel and getting cyclophosphamide instead I had no dental problems nor did I loose any hair. Changing back to Imurel brought those side-effects back.