Nyt iski uskonpuute, epätoivo, ahdistus, stressi ja vielä paniikki. Tuleeko tästä meidän taloprojektista ikinä valmista? Vaikka eihän omakotitalosta voi sanoa, että se on koskaan täysin valmis. Aina löytyy jotain laitettavaa. Mutta kun olen yrittänyt saada tavaroita järjesteltyä paikoilleen niin tuntuu, että ei tule mitään. Yhden huoneen kun saan suurinpiirtein siistiksi toinen on jo sotkettu sillä välin. Sitten on vielä nurkissa lojumassa kaikki taulut yms. jotka odottavat paikkaansa. Paljon on tavaraa lähtenyt pois, roskiin ja kierrätykseen ja koko ajan sillä silmällä katselen ja yritän vähentää. Mutta ei. Edelleen kaikkialla vallitsee kaaos. Suurin syy vissiin vieläkin liika tavaramäärä ja säilytystilojen puute. Tilaahan meillä kyllä on, mutta niitä säilytyskalusteita ja muita fiksuja systeemejä puuttuu. Sen sijaan että voisin rauhassa järjestellä ja laitella paikkoja niin aika menee pyykinpesuun, ruuanlaittoon ja lastenhoitoon. Puhumattakaan muista hoidettavista asioista, joita on ihan kiitettävä määrä. Miksei minulla voi olla sellaisia luontaisia järjestysgeenejä? Tai edes jollain meidän perheestä...

Jospa tämän päivän epätoivo johtuu eilisestä rehkimisestä. Selkä vääränä kuskasin multaa ja sahasin heinäseipäitä. Istutin ruusuja ja päivän päätteeksi vielä hypin trampalla viimeisetkin voimat pois. Illalla sitten kylmää kantapäihin ja buranaa nassuun. Kyllä jalkoja särki. Aiemmin jo ajattelin nostaa jalat ylös ja lepuuttaa niitä loppupäivän, mutta niinvain aina löysin itseni jalkojen päältä jotakin tekemässä tai jonnekin menossa. Tänään sitten maksetaan siitä.

Etupihan kukkapenkki kulkee tällä hetkellä nimellä "kötöstys". Siltä se mielestäni näyttää, varsinkin keskeneräisenä. Laitan tänne kuvan siitä sitten valmiina.

Today I feel tired, desperate and almost panicking. Will our house project ever be finished? I know when you live in a house there´s always something to do or to be fixed. But still. I have been trieing to put things where they belong and it´s like a mission impossible. We also have some paintings waiting to be hung somewhere and other pictures. Once I get one room fixed another one is a total mess. I have this on going project of getting rid off the stuff we don´t need but so far it hasn´t helped a lot. The problem is we don´t have enough storage.

Todays desperation is probably a payback from yesterday. I was making a place for some roses in our front yard and my back and feet were killing me with pain. Shavel and saw. Those I used the most throughout the day. I thought of sitting down and putting my feet up but I just kept finding myself up on my feet doing this or doing that. If I had any strenght left I jumped it off on the tramboline.

No need to mention that I needed cold for my feet and a big dose of painkillers. I overdid it. Knew it but still did it. Stupid.