Piirre, joka itsessäni ärsyttää minua, on se, että olen älyttömän hyvä aloittamaan erilaisia projekteja, mutta äärettömän huono tekemään niitä loppuun saakka. Viime aikoina olenkin ottanut itseäni niskasta kiinni ja tehnyt aloitettuja projekteja valmiiksi asti. En mielestäni silti ole ollut kovin aikaansaava. Johtuisiko siitä, että aloitettujen määrä on huikea? Lisäksi olen aloittanut monta uutta...

Terassin pikku pöytä.Tyttären koulupöytä, jolla ehkä tehdään läksyjä tai sitten ei.Meillä asustava haikarakin sai rusetit pesänsä koristeeksi.Muutakin on tullut tehtyä, mutta niistä lisää sitten myöhemmin.

Pihalle on alkanut muotoutumaan uusi kukkapenkki, jonka tarkoitus on olla pysyvää sorttia. Ruskoliljoja sinne siirtelin ja niiden tilalle vanhaan penkkiin istutin hopeahärkkiä ja toisia liljoja. Ne saavat rauhassa odotella ensi kevääseen oikeaa kasvupaikkaansa. Pitää ensin tuijotella pihaa ja miettiä, mikä kuuluu minnekin. Syyssateet ovat alkaneet, joten vaviskaa muotigurut. Tuulipukukansa on ilmestynyt koloistaan ihmisten ilmoille :-)

Niveltulehdus on mukavasti rauhoittunut. Ongelmana enää kipuilevat olkapäät. Ne eivät tunnu asettuvan sitten millään. Kipu aiheuttaa rajoituksia liikeradoissa. Käsityöihmisenä asia tietenkin huolestuttaa ja pistää miettimään, entä jos tilanne jääkin tällaiseksi? Vaan mitäpä tuota murehtimaan. Vielä ainakin kädet pelaa ja se on pääasia.