Useamman päivän ajan olo on tuntunut tältä.

Sain Akulta muistutuksen, että vanhempien ihmisten viisautta ei pidä unohtaa, eikä myöskään omia keinoja rauhoittaa mielessä pyörivä myllerrys. Siispä suuntasin rannalle.

No, oli siellä hiekkaakin. Kylmä, tuulinen päivä ja jalassa uudet saappaat, jotka tällä reissulla sopivasti muotoutuivat jalkani kanssa yhteensopiviksi.

Tiedän, mikä kysymys polttelee mielissänne ja vastaus on yksi. Vain yksi pieni salmiakin näköinen kivi eksyi taskuuni. Meriveden hiomia puunkappaleita sitten sitäkin enemmän. En saanut kaikkia mahtumaan pikku käsiveskaani, joten isoimmat piti kantaa käsissä. Olihan minulla montakymmentä kassia kyllä mukana. Autossa. Hieman nolotti kävellä rannalta pois kepukoitteni kanssa. Ei ollut edes lapsia rekvisiittana mukana. Aluksi tyhjälle rannalle oli kummasti ilmestynyt useampikin ihminen kaulassaan joko kamera tai kiikarit. Omassa kaulassani roikkui myös kamera. Pitihän odotettu uutuus testata. Samalla tuli katkaistua yksi jäljellä olevista riippuvaisuuksista eksästä. Sen koin todella tärkeäksi tunteeksi.

Saatuani lastin turvallisesti auton uumeniin piiloon uteliailta katseilta, aloin vielä heti kirjoittamaan tuntemuksiani ja ajatuksiani paperille. Tunsin itseni todella boheemiksi taiteilijasieluksi :-)

Löysin samalla reissulla yhden pikkurannan, jonka olemassaolosta en ollut aiemmin tiennyt. Siellä oli vielä enemmän ja isompia puunkappaleita. Jälleen kaikki kassit autossa, joten ei auttanut kuin kantaa käsissä saalistani. Jälleen tyhjä ranta oli täyttynyt ihmisistä tuloni jälkeen ja uudestaan nolona yritin huomaamattomasti siirtyä autolle entistä isompien kepukoiden kanssa.

Pääsinkö sitten kotiin? En. Yksi puhelinsoitto ja ex tempore suunta elokuvateatteriin. Tällaista leffafriikkiä ei tarvi paljoa houkutella. Kaverin kanssa kävimme katsomassa Prinsessan. Sopiva aihepiiri juuri tähän hetkeen... ;-)

Posti toi mukanaan ilmoituksen jälleen kerran nousevista sähkönhinnoista. Ei haittaa minua. Meillä sähköllä toimivien laitteiden määrä vähenee. Nyt on piano mykistynyt ja tietokone värkkää sen minkä kerkiää. Ei edelleenkään suostu tajuamaan, että kyllä koneessa on levyasema vaikka mitä muuta väität. Mutta ei kuuntele järkipuhetta. Pianon suhteen pitänee varmaan alkaa etsimään korjaajaa. Siihen en ite uskalla mennä näpelöimään mitään.