Näin ainakin toivon ja toivottavasti toiveeni toteutuukin. Uudenvuoden lupauksia en ole tehnyt, enkä aiokaan. Päivä kerrallaan menen eteenpäin, muuta en tällä hetkellä voi tehdä.

Tiedoksi, että laitan väliaikaisesti blogini jälleen salasanan taakse. Taikasana on sama kuin viimeksikin. Pistäkää s-postia, jos on ehtinyt unohtua. Syynä on Herra X. En ole varma, onko sillä mitään merkitystä, että kirjoitukseni ovat "piilossa" mutta epävarmuuttani hälventääkseni on salasana paikallaan. Mainittakoon, että sopimusta ei syntynyt ja nyt asiat lähtevät kokonaan toisille raiteille. Minun jaksamiskykyni ei enää riitä asioiden sopimiseen, varsinkin kun toinen osapuoli käyttäytyy tuuliviirin lailla, mielipidettään muuttaen aina oman sen hetkisen tilanteen mukaan.

Joulu meni mukavasti hulinassa. Poikkeus suunnitelmiin oli minun sairastuminen. Joulupäivänä nousi 39,4 asteen kuume. Kuumeilu jatkuu edelleen, tosin lukemat eivät ole noin korkealla enää. Pahoinvoinnin takia kieltäydyin iv-antibiootista, mikä vaikuttaisi olleen oikea liikku. Oloni alkoi kohentua heti, kun se jäi pois. Nyt mietin toisenkin vahvan antibiootin pois jättämistä. Myös se aiheuttaa pahoinvointia. Jäljelle jäisi yksi aavistuksen miedompi(?). Kortisoniannosta nostin, vaikka itse lihastauti vaikuttaakin olevan syytön terveyspulmiin. Oikeasti olen sitä mieltä, että eroprosessi ja kaikki yllätykset mitä sen myötä on eteen tullut selvittäväksi, ovat syynä jatkuvaan sairasteluuni.

Onneksi on ollut väkeä paikalla, joten joulusta on selvitty ihan kunnialla ja minä olen saanut levätä ja nukkua. Harvinainen joulu. En ole syönyt juuri ollenkaan suklaata, tai mitään muitakaan herkkuja. Hyvin vähän muutenkin. Ei kertakaikkiaan ole pystynyt. Vähän kyllä oli syyllinen olo, kun emäntä vain makaa ja vieraat hoitavat kaikki hommat, mutta minkäs teet. Hyvähän se on, että on auttavia ihmisiä ympärillä, silloin kun niitä tarvitsee ja aion kyllä omasta puolestani auttaa muita, jos vain siihen pystyn. Myönnän, että olen muutaman itkun tirauttanut näiden kaikkien hyväsydämisten ihmisten takia, jotka ympärilläni pyörivät todistamassa, että kaikki eivät ole tarkoituksella ilkeitä tai omaa ilkeitä taka-ajatuksia.

Taakse jäänyt vuosi on ollut aivan älyttömän raskas. Uusi vuosi ei ole alkanut parhaissa mahdollisissa merkeissä, mutta uskon sen muuttuvan vielä hyväksi. Positiivista oli, että hokasin kuivausrummussa olevan takuun vielä voimassa, joten kone haettiin kiltisti korjuulle. Pakastin on edelleen pysynyt pakkasella ja kohta varmaan uskallan alkaa roudaamaan pakasteita takaisin.