Menneellä viikolla oli vilinää ja vilskettä. Viidestä lapsesta lähti ihan kiitettävästi ääntä. Viikkoon mahtui monenlaista toimintaa ja eräs hilpeimmistä oli kiinalaisen ruuan paketit. Kävin siskoni kanssa viihteellä ja nappasimme kotimatkalla ruokaa mukaan. Mainittakoon, että pakettien sisältö ei kuitenkaan ollut, mitä tekstistä ehkä voisi päätellä ;-)

Eilen illalla päätin sitten viikon päivystyksessä. Kompuroin kotona ja jo ennestään rasitusmurtumasta kärsinyt jalka rusahti. Hyvä etten nähny tähtiä sillä hetkellä. Kipu oli melkoinen. Murtuma, joka kenties oli jo parantunut tai lähes parantunut, murtui uudestaan. Täytyy kyllä sanoa, että murtuman koko ja kivun määrä eivät olleet minkäänlaisessa järkevässä suhteessa toisiinsa nähden. Yllättävää oli myös, että päivystys tuntui olevan täynnä ihmisiä, joilla oli joko käsi tai jalka poikki / murtunut. Sulauduin siis hyvin siihen joukkoon.

Jalkaani sain elämäni ensimmäisen kipsin. Jos nyt kyseistä mallia voi varsinaiseksi kipsiksi kutsua. Geishan kenkä se kuulemma on nimeltään ja harvemmin käytetty kuin tavalliset kipsit. Harvinaisenhan kuuluukin osua minun kohdalleni.

Tämän piti tietenkin sattua juuri nyt, kun olin alkamassa tekemään nikkarointi- ja maalausprojektejani loppuun. Nyt ei hetkeen tehdä muuta kuin kiskotaan kipulääkkeitä nassuun. Eilisen pyörittelyn jälkeen jalka on tänään kahta kipeämpi.