Okei. Vauhtia on ollut ja nyt sitten se vaarallinen tilanne. Täällä oli älyttömän kova tuuli yhtenä päivänä ja minä olin moottoritiellä ajamassa kotia kohti. Yhtäkkiä tien reunassa olevasta liikennemerkistä, jossa on tietyön takia kaksi nopeusrajoituskylttiä päällekkäin, lähtee toinen tuulen mukana liikkeelle. Mihin se päätyy? Minun auton eteen tietenkin. Mihin muualle? Oli kyllä kieltämättä hirveä tunne, kun näki merkin irtoavan ja tiesi, mitä tulee tapahtumaan. Vähän ehdin jarruttaa, väistää en juuri voinut kun oli muuta liikennettä ympärillä. Ei voinut kuin odottaa, että rysähti. Onni onnettomuudessa, että merkki osui auton keulaan, eikä tullut tuulilasista läpi. En ehkä siinä tapauksessa istuisi tässä kirjoittamassa.

No, poliisit kävivät kirjaamassa tapahtuneen ylös ja kertoivat ettei ennen ollut tullut tällaista tapahtumaa vastaan. Tiedoksi sille, joka kehotti lottoamaan, noudatin neuvoasi ;-) Onneksi vauriot koituivat vain autolle ja senkin korjaus on jo järjestynyt. Jos tästä nyt jotain positiivista haluaa hakea, niin ainakaan yksikään poliisi ei ole tästä asiasta pystynyt vakavalla naamalla puhumaan...

Okay, we have had some speed and recently I had a scary and dangerous "accident". It was a really windy day and I was driving in a motorway when suddenly a road sign of speed limit flew in front of my car. The wind detached (?) it and I saw that happen. At that moment I knew what was going to happen. The sign flew in front of me and I couldn´t turn away anywhere. Too much traffic. I hit the brakes and waited the crash. Lucky me. It hit the car breaking the lights and bumper etc. but if it had come through the windshield I might be somewhere else than writing here.

The damages was only to the car and the repairs has been fixed already. If you want to find something funny about this, there hasn´t been a single policeman without a smile in their face when they heard what happened.