Eikö se sanonta mene, että no news is good news? No, edelleen jännään vieläkö X kehtaa alkaa sompaamaan jotakin. En ihmettelisi vaikka alkaisi. Siltä suunnalta kaikki on mahdollista. Asia, joka mietityttää on, että onko nyt tullut esiin X:n todellinen luonne vai onko herra muuttunut tosiaan noin paljon? Voihan kyseessä olla vähän molempiakin. Nyt ei kuitenkaan ahdista enää niin paljoa asioiden ajattelu. Ehkä siihen on vaikuttanut sekin, että olen oman päätökseni tehnyt, miten jatkossa edetään, mikäli vielä jotain vääntöä tulee. Tavallaan se on suonut jonkinlaisen mielenrauhan. Suorapuheisuuteni on lisääntynyt ja varmaan puhun asioista muutenkin paljon enemmän, kuin aiemmin. Oman arvojärjestykseni tunnen olevan kohdillaan ja jollain lailla se paljastaa, kuinka pinnallinen X on. Ainakin minun silmissäni. Piirre, josta en ihmisissä niin kovasti välitä. Sitä tervettä itsekkyyttä minun on vielä harjoiteltava. Lasten puolesta luovun kyllä heti omastani, jos se edesauttaa sillä saralla. 

Opiskelut jatkuu ja saimme työn alle mielenkiintoisen, pitkän ja vaativan projektin. Pitäisi vain malttaa tehdä vanhat alta pois, jotta niitä kallisarvoisia opintopisteitä kertyisi. Koko syksy on ollut täynnä pitkiä tutkimuksia, jotka sitten ovat olosuhteiden pakosta ja meistä riippumattomista syistä venyneet tämän vuoden puolelle. Mutta kun on hyvä porukka, jolla hommat ja ajatusmaailmat natsaa yhteen niin yhteistyökin luistaa ja silloin opiskelukin on mieleisempää. Puhumattakaan, kuinka paljon se on virkistänyt minua.  

Muut käytännön asiat vaativat järjestelyjä. En jaksaisi ottaa härkää sarvesta ja alkaa niitä järjestelemään, mutta kyllä se nyt vain on pakko, ennenkuin asiat menevät liian retuperälle. Joulukuusi aiheutti meillä vahinkoa lattialle ja nyt sitten katotaan mille vakuutusyhtiö alkaa. Omavastuu kuitenkin jää itelle maksettavaksi, mutta se on pientä jos vakuutusyhtiö hoitaa vahinkopaikan korjaamisen. Pakastimeen on vähän tuotu tavaraa takaisin ja toistaiseksi ei ongelmia. Jääkaapista pitäisi alkaa soittelemaan, kun alkaa jo ärsyttämään siellä vallitseva discomeininki. Valo vilkkuu miten sattuu, milloin sattuu ja muistaakseni kyseisessä laitteessa on takuu vielä voimassa. Läppäri pitäisi "säätää" ja hakea toimivia ajureita, mutta kun se ei oikein ole meikäläisellä hallinnassa, niin on vähän jäänyt. Harmittaa, kun käytössä olisi blue ray, mutta ei oikeaa ohjelmaa sen käyttämiseen. Lakkasi toimimasta, kun käyttis päivitettiin.

Yläkerta on saanut uuden (vanhan) sohvan ja sieltä on muutenkin nurkkia raivattu. Tyyli muuttuu pikkuhiljaa siihen suuntaan, mihin haluan :-) Laitan kuvaa, kunhan saan patjat ja tyynyt tehtyä.