Kevät on sitten saapunut rytinällä. Lapset ovat kuin lehmät kevätlaitumella :-)

Viikonloppuna piti kaivaa esiin kaikki yhdellä kertaa. Rullaluistimet, potkulaudat, hilavitkuttimet, kevätvaatteet, kengät jne. Kämppä on kuin pommin jäljiltä, kun siellä on levällään kaikki mahdollinen. Talvikamppeet pitäisi ensin saada pois jaloista, jotta muille tulee tilaa. Trampoliinikin on kasattu käyttöön, etuajassa. Yleensä se tehdään vappuna, mutta nyt isommat pojat halusivat välttämättä kasata sen aiemmin. Mikäs siinä. Pitäähän näistä lämpimistä ja aurinkoisista päivistä ottaa ilo irti. Ei olisi uskonut, että kaikki se lumimäärä sulaisi niin nopeasti ja pihakin on suht kuiva. Lisääntyvä valoisuus ja lämpö saa lapset viihtymään ulkona paremmin kuin sisällä. Pelirajoituksia ei tarvita, kun suurin osa ajasta menee sählyä pelatessa tai konkkaa leikkiessä. Auta armias, jos soitat syömään juuri kun lapsi on hyvässä piilossa...

Oman osuuden sotkuun tuo vielä virpomisoksien koristelujälkien siivoamattomuus. Oksia tehtiin paljon ja pienten virpojien saalis oli sen mukainen. Ei tahtonut tytön itsensä tekemä pääsiäispussikaan riittää :-) Hätä oli tulla äiteelläkin, kun virpojia oli välillä lähes jonoksi asti, mutta onneksi varatut suklaat ja karkit riittivät (verottajista huolimatta).

Jälleen on myös se aika, jolloin huomaa, kuinka paljon lapset ovat talven aikana kasvaneet. Ulos kaikesta. Yllätys! Miksihän? Näinhän se on joka ikinen kevät. Viimeisiä kouluviikkoja yritetään vielä jaksaa, kukin omalla sarallaan. Meidän huushollissahan kaikki ovat koululaisia ;-)

Aurinkoista kevättä :-)