Tätä voisi varmaan kutsua jonkin sortin toimintaterapiaksi. Pitkään mietin, miksi en saa laitettua kahta puuttuvaa tapettivuodan pätkää paikoilleen. Lopulta tajusin, etten edes tykkää koko tapetista, joten tuumasta toimeen ja repimään entisetkin pois seinästä. Lapsetkin innostuivat puuhasta ja kilpailivat kuka saa isoimman palasen revittyä irti. Kerrankos sitä saa luvalla repiä seiniä :-) Täytyy myöntää, että tuli parempi mieli, kun näki seinien vaihtavan väriä. Vielä kun saadaan kaikki pohjakerroksetkin pois niin voi alkaa suunnittelemaan maalausta. Väri on jo mielessä valmiina. Toteutuksen ajankohta onkin sitten kokonaan toinen juttu.

Odotan jo kovasti kesää. Ei talvessakaan mitään vikaa ole, mutta alkaa jo kyllästyttämään jatkuva lumentulo. Kaupungille tein valituksen, kun invapaikat on haudattu lumimassojen alle. Parkkeeraa siihen sitten. 

Muuten ei mitään uutta. Päivä kerrallaan mennään eteenpäin, takapakeista huolimatta. Päälle iskenyt flunssa hellittää otettaan ja jäljellä on vielä kova yskä. Lihastautikaan ei äkämystynyt, onneksi. Nyt pitäisi keskittyä kirjoittamaan ihan toisen sortin tekstejä välillä.