Ei tämä elo ihan niin synkkää ole, kuin joistain kirjoituksista voisi päätellä. Mukaan mahtuu muutakin.

Ompelin kankaiden lopuista siskontytölle mekon ja hameen. Retromeininkiä :-) Samalla sain kangaspinoa vähän matalammaksi ja siinä sivussa tuli korjattua n. metrin pino lasten vaatteita ja pienennettyä omia.Villasukkia on syntynyt lisää ja nyt työn alla on eräänlaiset lapaset tyttärelle.Suuresta käsityölehdestä löydetty malli. Kivat sukat, tosin ne eksyivät tyttären jalkaan siitä huolimatta, että ovat mitoitettu isommalle käyttäjälle.

Tallissa odottaa yksi valmiiksi hiottu pöytälevy pintakäsittelyä. Kuopuksen koulupöytä työn alla. Tosin epäilen vahvasti, että tälläkään pöydällä ei tulla tekemään läksyjä. Kaikki tekevät ne keittiön pöydän ääressä. Ovat aina tehneet ja tulevat varmaan aina tekemäänkin. Eikö se niin mennyt, että keittiö on kodin sydän? Meillä olohuone on vain telkkarin katselemista varten. Kaikki aina automaattisesti kerääntyy keittiöön. Onneksi on iso pöytä, jonka ympärille mahtuu useampikin istuja. Isompi tai pienempi.Kummitus matkalla meille...

Halloweenkin tuli ja meni. Myönnettävä se on, että siitä on tullut jo perinne, että meillä on silloin bileet. Lapset innoissaan väkertävät hämähäkinseittejä ja ties mitä muuta rekvisiittaa. Okei, ehkä minäkin hiukkasen ;-) Tällä kertaa jäi laskematta vieraiden määrä, mutta sanotaan, että tupa oli täynnä. Jälleen oli myös kaksi huoneellista yövieraita. Käsittämättömän monta tyttöä mahtuu yhteen huoneeseen nukkumaan mitä ihmeellisimmissä patjaviritelmissä.Yritettiin elintarvikevärin avulla saada aikaan sinistä savua. Vesi kyllä värjäytyi, mutta muuten kokeilu epäonnistui.

Pari kommenttia aiempiin kirjoituksiin. Mangolassi, joka meni hieman pieleen, onnistui homehduttamaan yleiskoneen sisältä. Sinne kurkatessa vastaan tuli mitä hirvein haju ja näky. Kone lensi roskiin samantein.

Mainitsin myös aiemmin, että auton lasin hajoamisen seurauksena tullut sirpalepelto kadulle olikin vielä viikkoa myöhemmin edelleen olemassa. Soitin sitten ite kaupungille ja asiasta täysin tietämättöminä lupasivat käydä siivoamassa lasit pois. Pitivät myös lupauksensa.

Ihan sama kenet pistää asialle, ite saa mennä perässä.