Mitä olisi kesä ilman huvipuistoa? No, kesä ilman huvipuistoa J

Välttyäkseni maksamasta älyttömiä hintoja kiertävästä tivolista, avasin suuni vain todetakseni että Linnanmäellä saa paljon enemmän rahoille vastinetta. Se oli sitten siinä. Suunta oli muutenkin etelään, joten samalla reissulla kävimme sitten Lintsillä. Uusimmat laitteet minäkin testasin ja isommat lapset kiersivät kaikki niin moneen kertaan kuin vain päivän aikana kerkesivät. Omien lasten lisäksi mukana oli siskoni lapsineen, joten me sitten kiersimme pienempien tahtiin.

Tulipa samalla todettua, kuinka riippuvainen sitä on kännykästä. Liian riippuvainen. Sisko hukkasi omansa ja lähti reissuun ilman. Minun puhelimessa oli lähes tyhjä akku ja autolaturi hajosi. Että olimme sitten lasten puhelimien varassa ja lapsiahan ei näkynyt kuin tietyin väliajoin…  

Hienona naisena olin pakannut kassin isoimpaan taskuun puuterin. Jossain vaiheessa aloin ihmettelemään, kun kaikki mitä taskusta kaivoin oli ihan ”pölyn” peitossa. Tarkempi tutkimus sitten osoitti, että puuterirasia oli tyhjä ja sisältö levinneenä taskuun ja kaikki siellä olleet tavarat todella hyvin puuteroituna. Onneksi mukana oli vauvan kosteuspyyhkeitä, joilla sai pahimmat sotkut siivottua. Vielä en ole testannut, mitä muistitikku tykkäsi puuterikäsittelystä. Sehän on tuiki tarpeellinen huvipuistossa ;-)

Uimistakaan ei unohdettu.

Tila-auto osoittautui nimensä veroiseksi. Paluukyytiin mahtui matkustajien lisäksi keinutuoli, puiden taimia, uusia leluja, pelejä, kirjoja… Lisää olisi mahtunut toinen mokoma yhtä suuri lasti. Miten meillä aina tuleekin vino pino kirjoja joka paikasta mukaan?

Kotona odotti sitten melkoinen viidakko. Nurmikko oli jo lähteissä leikkuun tarpeessa ja viikossa oli pituutta tullut kiitettävästi lisää. Pari päivää meni, ennen kuin sain koko pihan leikattua. Mukava yllätys oli, että istuttamani pionit olivat lähteneet kasvamaan ja olivat jo parikymmensenttisiä. Niitä juuripaakkuja maahan laittaessa sai vain arvailla, miten päin ne pitäisi pistää.

Pihan viidakkoa osin leikattuna. Huomaatko missä menee raja?