Jotta nyt en vahingossakaan pääse liian helpolla, jouduin jälleen lisäämään juostaviin kohteisiin hammaslääkärin. Hetken aikaa jo ehtikin kulua, ettei tapahtunut mitään. Viime viikonloppuna lohkesi yhdestä hampaasta pala pois. Tai oikeastaan voitaisiin sanoa, että siitä jäi pieni, heiluva pala jäljelle juurien lisäksi. Tällä hetkellä siinä on enää juuret, jotka nekin kohta kiskaistaan pois. Ja eikun miettimään, mitä tilalle vai jättäisikö kolon?

Opinnot etenee....no ei vaiskaan. Sairaalareissu sotki ekan viikon, lääkäreissä juoksu tokan. Jokohan kolmas olisi jo täysi viikko opiskelua? Antibiootit sotkee mahan. Kaikki on sekaisin. Paitsi paperit. Eilen istuin ja pistin ne järjestykseen, jotta löydän tarvittaessa jonkun tietyn lapun. Yllättävän paljon sekin vaatii aikaa. Tänään vielä kireätä sähköpostinvaihtoa X:n kanssa ja olen aivan uuvuksissa. Ahdistus iski ja jäi palaksi kurkkuun. Muuttaisi vaikka Timbuktuun, niin olisi helpompaa. Siis X ja saa se minun puolesta ottaa ahdistuksenkin mukaan.

Jahkailin jonkin aikaa laskenko kortisoniannosta vai en. Päädyin jo en-ratkaisuun, mutta laskin kuitenkin. Nyt mennään 12,5 mg:n annoksella. Isommalla mitä alunperin oli lääkäreiden kanssa kaavailtu tässä vaiheessa. Mutta eipä sitä silloin tiennyt mitä kaikkea eteen tulee. Sitkeä päänsärkykin vaivaa, eikä siihen tehoa edes burana, joka minulla yleensä auttaa joka kipuun. Onneksi kyse on kuitenkin lievästä särystä, mutta ärsyttää se silti. Johtuisko silmistä, kun se tuntuu keskittyvän juuri tuohon silmien tienoille.

Loppuviikko onkin kokeita, kontrolleja, pään tyhjennystä ja ensi viikolla lakia...