Ainakin nokka valuu lähestulkoon norona... Mutta epäilen, että tavallinen flunssa, joka yllättäen iski, taisikin olla norovirus. Oireista lähtien kaikki täsmäsi. Eilen makoiltiin tyttären kanssa kumpikin kuumeen kourissa. Onneksi olohuoneessa on kaksi sohvaa. Yksi kummallekin :-) Tänään olemme kumpikin kuumevapaita ja tyttö lähti innoissaan virpomaan ja saalis oli V A L T A V A. Oli varmasti ennätyssuurin tähän mennessä.

Lueskelin, että olen joissain kohdissa maininnut laittavani kuvia sisustusjutuista myöhemmin ja täytynee lähiaikoina lunastaa tuo lupaus. Sisustusta on pikkuhiljaa muutettu enemmän siihen suuntaan, josta minä pidän ja kesällä työn alle otetaan ensimmäinen lastenhuone, joka "päivitetään" ja muutetaan enemmän asukkaan nykymaun mukaiseksi. Lapsilla se ehtii viidessä vuodessa muuttua paljon ;-)

Kaj Stenvallin taide on lähellä sydäntäni. Tämä teos on vuodelta 2006 ja sen nimi on Kaapin paikka on kotona - The place of the cabin is at home.

Jossain toisessa huushollissa tämä voisi olla 100 %: sti totta. Akun tilalle voisi laittaa vaikkapa naispuolisen hahmon...