Löysin laatikon pohjalta joskus tekemäni lasisen syyslehden ja ripustin sen ikkunaan. Näitä voisi melkein tehdä lisää, vähän eri värisiä. Yksi näyttää niin yksinäiseltä isolla ikkunalla. Eilen sain lopultakin leikattua nurmikon, joka oli päässyt vähän venähtämään. Samalla tuli kerättyä lasten lelut suurinpiirtein samaan paikkaan. Tänään jos vielä täyttäisi polttopuuvarastot ja pilkkoisi loputkin puut, jotka sitä odottavat. Grillinkin varmaan voisi jo viedä varastoon. Sitä tuskin tarvitaan ennen ensi kesää. Lyhdyt kaivoin jo esiin ja illalla on ihana sytyttää niihin kynttilät. Kukka vielä portaitten viereen ja avot. Ei kun nauttimaan syksyn tunnelmallisista illoista.

Autotalliin saa alkaa kohta järjestämään omaa työpistettä. Pöytä sinne jo raahattiin paikoilleen laittoa odottamaan. Se on oivallinen paikka esim. tiffany-lasitöiden tekoon. Siitä on vuosia, kun viimeksi olen tehnyt yhtäkään lasityötä. Siivous- ja raivaustyö siellä alkaa olla voiton puolella, vaikka siinä vielä puuhaa riittääkin.

Leikin myös puuseppää / remontoijaa ja sahasin yhden hyllylevyn, jonka puuttuminen on estänyt (syy se on tämäkin... :-)) joidenkin tavaroiden löytämistä paikkaansa. Jälki ei ehkä kestä ammattilaisen tarkastelua, mutta näillä työkaluilla, mitä minulla oli, sain mielestäni ihan kelvollista jälkeä aikaan.