Aurinko paistaa jälleen lähes pilvettömältä taivaalta ja minäkin sain itseni ulos pihatöihin. Kesäkukkia pistin purkkeihin ja portaille. Tulee etupihallekin vähän väriä. Olen tässä viime päivinä katsellut kun naapurit yksi toisensa perään ovat olleet ahkerina pihojensa kimpussa tehden kukkkapenkkiä jos jonkinlaista. Tänään sitten tuli ahaa-elämys. Tämä alue kuuluu osana tämän kesän pihakilpailuun. Ilmankos. No, meidän pihalle ei tuomareiden tarvi vaivautua... Leluja joka puolella ja istutukset sitä sun tätä. Suurin osa on vieläkin väliaikaisessa kukkapenkissä odottamassa oikean paikan löytymistä. Pihakivetys puuttuu ja nurmikkoakin pitää vähän paikkailla.

Pihahommat on tosi rentouttavia. Nautin kun saan kykkiä kukkapenkkiä laittamassa, tai oikeastaan en kyki vaan suosiolla istun reilusti ;-) Nyt on mielenkiintoista seurata mitkä kukat ovat selvinneet talvesta ja mitkä eivät. Kirsikkapuu tekee jo nuppuja ja toivottavasti kohta alkaa kukkimaan.

Olen tosi tyytyväinen asuinpaikkaamme. Kolmas kesä tässä talossa enkä kertakaikkiaan osaisi kuvitella asuvani muualla. Naapurusto on mahtavaa (ihan oikeesti) ja lapsilla on paljon kavereita. Kouluun on lyhyt matka ja järvi on lähellä. Täällä minä viihdyn. Tässä on Koti!