Kuten historian Akilleella, minullakin on heikko kohta ja se on kantapää. Tai oikeastaan kantapäät. Polymyosiitin myötä niistä tuli heikko kohtani, fyysisesti. Pitempään jos olen jalkojen päällä kantapääni kipeytyvät. Jos taas pitempään vaikka istun, akillesjänteeni (?) jäykistyy ja liikkeelle lähtö on hivenen tuskallista kunnes jalat vetriytyy. Iltaisin tuntuu uskomattomalta, että jo pelkästään kantapäiden pitäminen patjan päällä on lähes mahdotonta. Pitäisi vain roikottaa ilmassa niitä. Siksi en nykyään enää juurikaan nuku selälläni. En osaa päättää onko Akilleen kantapääni erikoisuus vai omituisuus? Vaiko ihan pelkästään riesa...

Olen villasukkien intohimoinen suurkuluttaja. Jos saisin päättää, kulkisin aina joko paljain jaloin tai sitten villasukissa. En tiedä mikä niissä viehättää? Onko se pelkästään käyttömukavuus? Villasukat kun yleensä eivät purista mistään ja ovat jotenkin niin leppoisat vetäistä jalkaan. Näin kesäaikaankin saatan nukkua villasukat jalassa. Luoko se turvallisuudentunnetta? Jalat ovat lämpimät ja sieltä lämpö leviää muuallekin. Olenkin sanonut kaikille, että jos kovasti haluaa kutoa villasukkia, minulla on niille aina käyttöä :-) Villasukkia ei voi koskaan olla liikaa! Mihinkä kategoriaan tämä luokitellaan? Erikoisuus vai omituisuus?

Hammaslääkäristä en olekaan vähään aikaan kirjoittanut. Arvatkaa mitä? Eilen lohkesi hampaastani palanen. Ajoitus oli hyvä. Tänään mulla on joka tapauksessa hammaslääkärissä käynti. Kiitos Imurel kun pidät huolen, etten pääse unohtamaan missä terveyskeskus sijaitsee.

I haven´t written about dental problems for a while. Well guess what? Yesterday a piece of tooth cracked. Timing was perfect. I have a dentist appointment today. Thanks to Imurel, I will remember where all the doctors are.