Tää nyt ei millään lailla liity kesän odotteluun, mutta on vain minusta niin hauska kuva, että se piti tähän tällätä. Ajatelkaa, mitä kaikkea Legoista voikaan saada aikaan...

This has nothing to do with the topic but I think it´s just a funny picture so I put it here ;-) Can you imagine all the things you can make out of Legos?

Tässä on minun kesän odotteluni. Osa siitä ainakin. Auringonkukat ovat alkaneet jo kasvamaan, muiden alkua vielä odotellaan ja samalla mietitään minne ne uskaltaa pihalla laittaa, etteivät osu lasten juoksulinjoille.

Here is my Summer waiting or at least part of it. The sun flowers have started to grow already and I´m looking forward to see the other plants growing as well. At the same time I´m thinking where to put them in our yard so that the kids won´t run them over.

Tänään on vappuaatto. Meillä ei vielä näy yhtään ilmapalloa tai serpentiiniä missään. Simat on tekemättä ja tänä vuonna täytyy tyytyä kaupan simaan. Jotenkin tämän kevään aikana kaikki juhlapyhät ovat päässeet yllättämään minut. En kertakaikkiaan ole ehtinyt tehdä normaali valmisteluja, jotka yleensä kuuluvat näiden juhlien yhteyteen, kuten simaa vapuksi. Omatekoinen kun on yleensä paremman makuista kuin se kaupan litku.

Elämme parhaillaan yhden auton loukussa. Toinen on maalattavana ja kun on tottunut kahteen autoon, on yhdellä pärjääminen tosi työlästä ja vaatii hirveesti järjestelyjä kulkemisten suhteen. Aamulla kaivettiin rattaat varastosta ja vein kuopuksen hoitoon kävellen. Tosin alkuun suunnitelmissa oli linja-automatka, mutta se muuttui kun linja-auto ei kulkenutkaan kuten minä kuvittelin. Samalla sai sitten happea ja tottakai kuntoa kohotettua, varsinkin kun rattaissa on ilmarenkaat ja niissä hyvin vähän ilmaa, joten olivat vähän hankalammat käsitellä kuin yleensä. En viitsinyt pysähtyä pumppaamaan renkaita. Laiska minä, myönnän. Mutta sain aivan älyttömän hyvän hien pintaan, joten reipasta tahtia mentiin ;-)

Today is the eve of May 1.st which is a day for workers to celebrate and it´s also a holiday for everyone. Balloons and decorations are part of the celebration. We don´t have any, yet. This year all the holidays and celebrations have come so quickly that I haven´t have the time to do the normal preparations I usually do. It´s like I´m late from everything.

We are also "trapped" with just one car instead of two. The other one is getting painted. It´s difficult trying to manouver all the things with one car when you are used to been able to go to different places at the same time. This morning I got our strollers (?) out from the storage and walked our youngest to the daycare. We were going to take a bus but it didn´t go the way I thought it would so we had to walk. Now I have to pick him up by bus as I promised him a busride... Walking was good exercise for me. I was soaking sweat after it. And the strollers tires had too little air and I was too lazy to put some more in them. 

Toivottavasti meidänkin piha kukoistaa kutakuinkin näin sitten kesällä ;-)

Hopefully our yard is blooming like this in the Summer ;-)