Loppu hyvin, kaikki hyvin. Tai ei kaikki, mutta auton osalta kuitenkin. Ja tiedän, että kookospähkinälaulun sanat menee erilailla, mutta minun päässä soi oma versio :-)

Auton katalysaattori oli tullut tiensä päähän ja se piti vaihtaa. Vaihdon myötä päästöt saatiin kuriin ja katsastus läpi. Ylimääräisen mutkan jouduin korjaamolla vielä käymään, kun nivelen suojakumin kiinnitys ei kestänyt edes vuorokautta. Konttorilla oli kutkuttava tilanne ja jouduin kyllä tekemään kaikkeni pitääkseni kieleni kurissa. Minua ennen näet sattui olemaan poliisiauto katsastettavana. Voi että teki mieli mennä kysymään tehtiinkö katsastus ajallaan? Toinen kysymys olisi ollut, pomppasiko? Onneksi itsehillintäni pelasi. Ties mitä olisi seurannut... Nyt on kuitenkin kilvet taas paikoillaan. Homma hanskassa ja hanskatkin (vielä) tallella.

Kaiken kruunasi minulle tullut tekstiviesti, joka ilmeisesti oli tarkoitettu jollekin toiselle? Viestissä kysyttiin sähköpostiani ja lähettäjä oli joku sirkus! Kyseessä ei ollut pilailuviesti, sen tarkistin.