Eli EI VOISI VÄHEMPÄÄ KIINNOSTAA

Ottaa niin päähän, että en tiedä mitä tekisin. Kävin lakimiehen (naisen) juttusilla ja ensimmäistä kertaa joku sanoi, että kyllä sinä olet oikein asiat funtsinut. Selviät kyllä, mikäli päädytte haluamaasi ratkaisuun. Kyllä tuntui hyvältä. Tähän mennessä kaikki ovat vain kauhistelleet -oletko ihan tosissasi noiden suunnitelmiesi kanssa? Miten uskallat? Kysyisivät suoraan -Oletko hullu?

Mutta se toinen osapuoli... En tiedä mitä haluaa. Välillä tuntuu, että kaikki pitäisi ratkaista tässä ja nyt heti paikalla. Kun teen asian eteen jotain, niin suuttuu. -Onhan tässä aikaa...

Tämä välivaihe on niin hermoja repivää, että alan kohta ruksaamaan kalenterista päiviä, koska odotusaika on ohi. Unirytmini on aivan sekaisin. Mikäli en nukahda kuopusta nukuttaessa, en tahdo saada nukuttua ennenkuin aamuyöstä. Sanomattakin on selvää, että ylösnousu on tosi vaikeaa. On muutaman kerran tullut nukuttua pommiinkin. Viimeisin kerta tuli kalliiksi, kun kiireellä kuskasin kuopusta päivähoitoon, jotta itse ehtisin edes osalle tunneista ja kiltti poliisisetä muisti sellaisella maksulapulla... Kuopus siinä kerkesi kysäistä ennen siirtymistämme poliisiautoon, että äiti, joudutko sää nyt vankilaan? Onneksi ei niin vakavasta rikkeestä ollut kyse ;-)

Uniongelma sai minut tänään vähän häpeämäänkin. Olimme tutustumiskäynnillä erääseen pankkiin ja kun siellä työskentelevät kertoivat työstään, nukahdin. Sinnittelin niin pitkään kuin vain pystyin ja yritin keksiä vaikka mitä, että saisin pidettyä silmäni auki, vaan ei auttanut. Onneksi en ehtinyt kuin vain nukahtaa kun opiskelutoverini jo tökkäsi kylkeen ja säpsähdin hereille.

Viime aikoina on muutenkin ollut kiireistä, ilman avioeroprosessiakin. Kauhulla odottelen suorittettujen kurssien arvosanoja, jotka voivat olla ihan mitä vaan. Tämä viikko on ollut koulussa aivan älyttömän pitkä. En käsitä miksi joka päivä on tuntunut jatkuvan ikuisuuksiin? Yleensä ne menee suht rivakalla tahdilla.

En tiedä. Jonkinlainen pelko vaanii, että menetän kaiken millä on minulle mitään merkitystä.