Mitenkä se menikään se sanonta? Köyhä antaa vähästäkin, rikas ei vähääkään... tai jotain sinnepäin. Noihin sanoihin voisin tiivistää minun ja eksän väliset asiat tällä hetkellä. Muutama päivä meni jo höyryjä päästellessä, kun kiehutti kunnolla. Nyt en oikeastaan jaksa enää välittää.

Lattiaremppa alkanee ensi viikolla. Näin on alustavasti sovittu ja kotivakuutus kattaa vahingon. Kannattaa pitää vakuutukset kunnossa!

Terveyden puolesta hymyn huulille on nostanut asiat, jotka todella monille ovat itsestäänselvyyksiä ja joita ei edes tule ajatelleeksi. Olen voinut juosta kilpaa kuopuksen kanssa päiväkodin portilta sisälle, kerran juossut jopa portaat yläkertaan, imuroinut huoneen ilman päästä tippuvia hikipisaroita... Kuulostaa varmasti todella pikku jutuilta, joita ei edes huomaa, mutta minulle ne ovat isoja askelia eteenpäin. Toivottavasti tämä linja jatkuu, on ainakin sen vuoro :-)

Yksi rästitentti takana ja luulen, että se meni läpi. Ainakin itsestä tuntui, että osasin vastata, mutta en tiedä jaksoinko kirjoittaa tarpeeksi... ;-)

Tyttäreni synttäreitä on vietetty ja tänä vuonna hohtokeilailun merkeissä. Jälleen pistää miettimään, kuinka lapset kasvavat niin nopeasti. Suorastaan luvattoman nopeasti.

Eilen iski joku ihme energiapuuska. Piirsin kaavoja urakalla ja jos ei kello olisi käynyt jo puolta yötä, olisin leikannut kankaitakin. Yläkerran sohvalle tulevan patjan päällisen leikkasin jo valmiiksi.