Olen viime päivinä työstänyt kirjaprojektiamme kaiken muun touhun ohessa. Muuttanut sairaskertomuksia sähköiseen muotoon. Siis ne, jotka ovat tulleet käsinkirjoitettuna. Välillä on ihan sydäntä raastavaa lukea, kuinka vaikeaa voi olla oikean diagnoosin ja hoidon saaminen. Mutta ihminen on yllättävän sisukas kun vaikeuksia tulee eteen ja näistä tarinoistakin voi lukea joko suoraan tai rivien välistä aivan uskomatonta henkistä voimaa. Koska itselläni on samoja kokemuksia kuin muillakin kirjoittajilla, tiedän mitä se on ja uskokaa, että se on ihan aikuisten oikeesti kaikkea muuta kuin ruusuilla tanssimista! En voi kuin ihaillen nostaa hattua kaikille näistä upeista tarinoista. Toivon, että jonain päivänä projektimme on valmis ja kaikkien luettavana. Tälle kirjalle on huutava tarve.

Lately among other things, I´ve been busy with a book project. I am working with a friend of mine and our goal is to make a book about myositis in Finnish. So far there isn´t any and we think there should be. So we have gathered stories from people with myositis and I´ve been transforming hand written ones to computer.

It´s been very educational to read others experiences. There are so many similarities to my own case. When I read the stories I can´t help but thinking how strong these people are. Myositis is not an easy disease to deal with. It takes a lot of physical and emotional strength to handle all the changes.