Lyhyt päivitys.

Olen aivan tajuttoman väsynyt. En osaa sanoa, onko kyseessä polymyosiittiin kuuluva, välillä iskevä väsymys, joka ei nukkumalla katoa. Toisaalta kyseessä voi olla yksinkertaisesti stressin aiheuttama väsymys tai sitten ihan vain flunssasta johtuva, joihin kumpaankin luulisi nukkumisen tehoavan. Välillä tuntuu, että mieleni hakee väsymyksen turvin taukoa kaikesta. Nukkuessa ei voi murehtia ja miettiä. Toistaiseksi todellisuus ei ole monesti tunkeutunut unimaailmaani.

Trexan on edelleen tauolla. Sandimmun otettiin takaisin käyttöön ja kortisoniannosta nostettiin. Seuraavaksi on vuorossa keuhkojen CT-kuvaus, jonka jälkeen mietitään taas uudestaan mitä tehdään. En ole yhtään innostunut tilanteesta. Kortisonin nosto saa naamani näyttämään pyöreämmältä kuin täysikuu. Pahin sivuvaikutus, tässä tilanteessa varsinkin, on unirytmin sekaisin meneminen. Niinkuin se nyt ei olisi jo tarpeeksi sekaisin. Mutta vaihtoehtoja ei ole, koska kortisoni kaikista vakavista haitoistaan huolimatta on edelleenkin se kaikista tehoavin lääke.

Olen tehnyt hankintoja, jotka eivät aiemmin ole kuuluneet minun kategoriaan. Ulkoinen, kirjoittava dvd-asema ja ulkoinen kovalevy. Tietokonemaailmassa siis liikutaan. Konetta en yrityksistä huolimatta ole saanut toimimaan kunnolla, mutta siihen hommaan onneksi löytyi lopulta ammatti-ihminen, joka saanee virukset ja muut pöpöt pois.

Ja nyt sammakoiden kimppuun...