Meinaan ideoita.

Kuvittelitteko jotain muuta näin vapun kynnyksellä? ;-)

Käsite luomisen tuskaa alkaa selvetä pikkuhiljaa. Ehkä sisälläni on jossain sen verran taiteellinen sielu, että se vaatii paljon henkistä tuskaa, jotta luovuus sitten pääsee ulos. En tiedä. Nyt on tullut uusi juttu esiin. Olen alkanut piirtämään sisustussuunnitelmia, omaan kotiini. Uutta tässä on se, että yleensäkin kaikki ideat ja suunnitelmat ovat ja pysyvät korvieni välissä, en jotenkin ole osannut siirtää niitä paperille. Enkä oikeastaan ole halunnutkaan, koska se on tuonut tunteen, että ne pitää myös toteuttaa ja siitähän äkkiä saa sitten paineita aikaan. Toisaalta huvittaa, että olenhan aiemmissa opinnoissani tehnyt juuri tätä, eli piirtänyt suunnitelmani. Mutta aina se oli melkoista pakkopullaa. Tämä piirustelu alkoi vielä kesken oppitunnin, kun piti miettiä kehittyviä organisaatioita. Nyt sitten yksi vihko lisää kassiin mukana kuljetettavaksi.

Olen käynyt läpi tavaroita ja siivoillut kaappeja. Nyt on jotenkin niin helppo luopua ylimääräisestä, että se pitää tehdä, ennenkuin tunne menee ohi. Olen myös joutunut shoppailemaan. Työkaluja ja tietokoneen osia. Uusia aluevaltauksia. Nyt on pakissa sen verran, että pärjää jo aika pitkälle :-) ja kiitos naapurin itk-ihmeen, tietokonekin pelittää taas paremmin, joten nyt on toivoa saada loput kouluraportit tehtyä kun sivutkin suostuvat aukeamaan inhimillisessä ajassa (=enää ei ehdi keittää kahvia ja juodakin sitä odotellessa...)

Olisiko tuo piirtely jonkinlaista taideterapiaa? Sen myötä on oma oloni keventynyt ja usko itseeni ja omaan vahvuuteni on palaamassa. Tässä välissä se meinasi jo kadota kokonaan. Se huolestutti, koska se on ollut yksi tärkeimmistä voimista mikä on pitänyt minut järjissäni tässä järjettömässä tilanteessa. Ehdin jo alkaa muiden lailla epäilemään päätöksiäni, mutta nyt on ainakin hetkellisesti taas se tunne, että kyllä nämä asiat järjestyy ja minä selviän tästä.

Selviytymisen käytännön etuna minulla on peukalo, joka ei ole keskellä kämmentä. Paitsi tietokoneasioissa. En ole ammattilainen, mutta sen verran löytyy onneksi tietoa ja taitoa, että en aivan avutonkaan ole. Kunhan saan siivous / tyhjennysurakan tehtyä, alkaa remppa. Materiaalit ovat kaikki olleet koko ajan valmiina, työ on vain jäänyt tekemättä.

1982235.jpg