Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. Ilma on kuitenkin viileä, joten vielä ei ihan pelkällä t-paidalla tarkene. Mutta lumet ovat lähes kaikki jo sulaneet ja kukkapenkistä alkaa jotakin nousta.

1241180670_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lisäksi tämä sorsapariskunta kiertelee talosta taloon ilahduttamassa kaikkia.

1241185090_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Työväenjuhlaa olemme lasten kanssa viettäneet työn ja huvin merkeissä. Tein simaa ja paistoin munkkeja, ne tekivät kauppansa. Talo ja piha on sotkettu ympäriinsä ilmapalloilla ja serpentiinillä ja pikkuväkeä on viuhahdellut enemmän tai vähemmän nopeaan tahtiin ees taas :-). Yökyläilyjä on järjestetty ja lisää on luvassa. Trampoliini on pystytetty pihalle ja sehän tarkoittaa sitä, että sisällä käydään enää kääntymässä. Vesiliukukin olisi pitänyt jo saada, mutta siinä kohtaa tuli stoppi. Jos odotettaisiin kuitenkin ensin kesää, ennenkuin aletaan enemmän vedellä läträämään. Grillikin meidän piti testata, mutta se jäi aikomukseksi. Tämä äippä ei saanut sitä syttymään, mikä oli kyllä vähän noloa, kun kerran esikoinen oli onnistunut sen ihan itse kasaamaan. Ja siinä paketissa oli paljon enemmän osia, kuin Ikean paketeissa konsanaan. Tänään uusi yritys.

Nyt sain otettua itseäni niskasta kiinni ja vietyä sukset, rattikelkat, lumikolat yms. varastoon. Samalla nostin varastosta hiekkalelut pihalle, kunhan ensin perkasin sieltä rikkinäiset pois. Tyttäreni pieni laatikosto (mallia Ikea) on odottanut kokoamista jo varmasti yli puoli vuotta. Tänään otin ja kokosin sen ja samalla totesin, että osia on hukassa. Pari laatikkoa puuttuu. Yhteen löytyi osat, käsittelemättöminä, toiseen osa osista. Loputkin varmaan jossain hyvässä tallessa on...  Samalla kertaa ajattelin myös ottaa käsittelyyn keittiöjakkaran, joka on yhtä kauan odottanut vuoroaan. Ei varmaan arvaa, että alkuviikoksi pitäisi saada valmiiksi esitelmä, essee ja muutama tehtävä. Heti löytyy paljon mielenkiintoisempaa puuhaa...

Päätin vähän repäistäkin. Tosin luulen, että seuraavalla kontrollikäynnillä saattaa lääkäri vähän minua moittia. Tätä olen pitkään miettinyt ja nyt sitten sen toteutin. En kyllä ollut aivan varma, oliko hyvä idea immunosupressoidulle ihmiselle.

1241180702_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vasempaan nilkkaan ilmestyi tatuointi. Kuvaan olen tosi tyytyväinen ja tekijä oli selkeästi ammattilainen. Ei siinä mennyt kuin reilun puoli tuntia ja kuva oli valmis. Siitä tuli juuri sellainen kuin halusinkin. Jalan iho ei kyllä ole sieltä kauniimmasta päästä ;-P. Tiettyä symboliikkaa tähän kieltämättä liittyy. Vasen nilkka-vasen nimetön. Sydän-rakkaus. Yksi pitkä ajanjakso elämästäni, joka nyt on päättynyt. Terävät piikit muistuttamassa minua siitä, kuinka kavalasti voi se itselle tärkeä ihminen pettää luottamuksen ja aiheuttaa tuhoa. Ruusu-jotain kaunista kuitenkin. Jollain tasolla ajattelin tätä myös yhtenä keinona siirtää sisäistä kipua ulos, fyysisesti. Vaikka ei se nyt niin kipeää käynyt.

Rasituskoe on takanapäin. Sillä saralla kaikki ok, vaikka jatkuva sairastelu onkin tehnyt kunnon niin huonoksi, etten kauaa jaksanut polkea. Mutta sain mielenrauhan. Luulin jo selättäneeni taudin, mutta ei. Jälleen olen parina aamuna herännyt kuumeessa ja kipuisena. En enää tiedä, mitä ajatella tästä tilanteesta? Ehkä se helpottaa, kun ero on lopullisesti selvä, vaan entä jos ei? En käsitä, miksi kroppani ei suostu rauhoittumaan? Tätä kuumeilua on kestänyt jo varmaan yli 3 kk. Jotta ei liian helpoksi pääse elämä muodostumaan, lohkesi jälleen yhdestä hampaasta palanen. Tällä kertaa ei ollut kyse samasta ongelmahampaasta kuin yleensä, vaan ihan uusi tapaus. Pitääköhän alkaa jo säästämään tekareita varten?

Tietokoneongelmat jatkuu taas vaihteeksi. Syyksi alan vahvasti epäillä modeemia. Pari päivää oltiin taas pimennossa ja ehdin jo valittaa asiasta. Tänään nappasin modeemin vähäksi aikaa irti seinästä ja kun pistin takaisin, kuin mitään vikaa ei ikinä olisi ollutkaan. Kaikki tällaiset sattuu juuri nyt, kun olisi muutakin tekemistä kuin tapella vielä tietokoneenkin kanssa. Ei kai se auta kuin kävellä kauppaan hakemaan uusi loota. Kestävät nykyään kuulemma n. 3 vuotta ja juuri sen ikäinen tuo nykyinen on.

Edit: Pääsimme sittenkin grillaamaan. Vikana oli yksi ylimääräiseksi jäänyt johto, jota tarvitaan juuri sytyttämisessä...