Ja ihan kirjaimellisesti. Alkaa tuntua, että ei tästä sairastelusta tule loppua sitten millään. Nyt on iskenyt hirveä räkätauti päälle. Joten yskin ja niistän urakalla. Lisäksi kolmen kuumeettoman päivän jälkeen lämpö taas nousi. Ei korkealle. Sinne 37,2 asteeseen missä se on jo monta viikkoa tiiviisti pyörinyt. Lisäksi toisessa kämmenselässä on tulehtunut yksi pistoskohta, joka on alkanut särkemään ja turpoamaan. Nyt ottaa pattiin ja eilen illalla kävi vielä vanhanaikaisesti. Pistin kuopuksen nukkumaan yhdeksän aikoihin illalla ja heräsin puoli yhdeltä yöllä sammuttelemaan valoja...

Kotisairaala ei viikonlopun aikana pysty valmistamaan lääkettäni, joten tiputukset pitää käydä sairaalassa hakemassa. Viikolla taas tulevat tänne ja minä saan olla juoksematta. Piti vielä järkkäillä maanantaiaamun tiputus myös sairaalaan, jotta saan sen tarpeeksi aikaisin ja ehdin kouluun. Sain lopulta tärkeimmät koulujuttujen sumplimiset ja neuvonnat järkättyä maanantaille ja aion totisesti olla sillon paikalla. Pakkokin olla jos meinaan edes yrittää selvitä tenteistä ja saada palautettavat tehtävät tehtyä. Paniikki iskee, mutta yritän olla antamatta sille valtaa. Selviän siitä mistä selviän ja lopuista murehdin myöhemmin. Eikö ainakin kuulosta hyvältä suunnitelmalta?

Heh! Eilen illalla istuessani osastolla letkut kaulassa ja kuopuksen yrittäessä samalla kuluttaa aikaa läppärillä pelaten alkoi puhelinrumba. Eräs sukulainen ja poliisit soitteli, että meidän toisen auton hälyttimet huutaa huutamistaan ja jonkun pitäisi käydä ne sammuttamassa. (Mainittakoon, että se meikäläisen toinen puolisko on parhaillaan Brittein saarella.) Yleensä niiden pitäisi sammua itsekseen hetken päästä, vaan nyt näin ei tapahtunut. Muutamia puheluja ja sain kaverin käymään kiskomassa akun piuhat irti ja vähän muitakin piuhoja, ennenkuin auto suostui hiljenemään. Huvittavin puhelu muiden huoneessa olijoiden mielestä oli se, minkä soitin naapurille, että käy sanomassa kotona oleville lapsilleni, että laittavat puhelimien äänet päälle, jotta on edes toivoa saada heitä langan päähän. Kaverin kun piti saada auton vara-avain meiltä kotoa, enkä ollut ihan varma sen sijainnista.