Hei!

Olen AA eli Aku Ankka, naispuolinen sellainen tuurin puolesta. Asun sirkuksessa ja tehtäväni on hauskuuttaa muita pelkällä olemassa olollani. Elämäni on välillä yhtä hulabaloota, jota säätelee Mr Murphy lakeineen. Seurassani ei kuulemma ainakaan ole tylsää. Aina sattuu ja tapahtuu. Halusin tai en.

Poliisit ovat jälleen saaneet shown ansiostani. Toivottavasti piristi poikien työvuoroa. Samalla tuli todettua, että vitsi poliiseista, joista toinen osaa lukea ja toinen kirjoittaa, pohjautuu todellisuuteen...

Tässä yhtenä iltana kyseisen ammatin harjoittajat ajoivat pitkään perässäni, vaikka ajoin ihan kiltisti rajoitusten mukaan. Lopulta pysäyttivät ja syykin selvisi. Autoni takaosassa oli kuulemma melkoinen valoshow. Ai! Kiva kuulla! Oliko hyväkin näytös?

Mutta ei siinä vielä kaikki. Minun pääni, joka on ollut uppoutuneena muihin, oikeasti vaikeisiin ja vakaviin asioihin, oli unohtanut katsastaa auton määräaikaan mennessä. Sakkolappu kouraan, kilvet irti ja ajokielto, kunnes auto katsastettu. Huom! Ei ajolupaa korjaamolle, vain katsastuskonttorille. Hieman kyllä protestoin tuota. Tekeekö joku korjaamo kotikäyntejä? Löytyikö markkinarako sellaiselle? Sitähän voisi markkinoida samaan tyyliin, kuin kuvassa markkinoidaan vihanneksia.

Tää auto on muuten ihan oikeesti olemassa.

Aamulla ensivi.....harmistuksen haihduttua puhelin kouraan ja rattaat pyörimään. Deadline klo 17.00 mennessä. Ihmeellistä kyllä, sain hinausliikkeen kuskaamaan auton korjaamolle, jossa oli sähkäri paikalla, jolla oli vielä aikaa paneutua valoshown normalisointiin heti. Ajoitus meni nappiin. Auton sirkuspäivät ovat takana ja ehdin katsastukseen ajoissa. Hälytyskellot kyllä vähän päässä kilkatti, että jotain vielä tulee eteen, kun hommat näin hyvin luistaa.

Oukei! Kilvet jäi vielä konttorille. Auto oli muuten ok, mutta päästöt pielessä. En voi olla miettimättä, mikä osuus tällä uudella E10-bensalla on asiaan? Käytin sitä jonkun aikaa ja kun ongelmia alkoi ilmaantua, vaihdoin 98:iin. Ajatellaan kuitenkin positiivisesti. Tällä kertaa sain ajoluvan korjaamolle ;-)

Miksihän mulla soi nyt päässä "Kuinka voisin saada kookospähkinän?"