Siis kaikkeen sitä ihminen kiinnittää huomiota ja miettii mitä ihmeellisimpiä asioita. Luonnollisesti niitä maailman tärkeimpiä asioita... LOL!

Esikoiseni harrastaa uimahyppyä ja monesti istun uimahallin katsomossa seuraamassa harjoituksia. Ennen heidän hyppyvuoron alkua on hyppytornit ja ponnahduslaudat yleisessä käytössä. Täytyy todeta, että se on kertakaikkiaan karmeaa katseltavaa ja kuunneltavaa. Eikä niitä hyppyjä ilman irvistyksiä ja päivittelyjä pysty katsomaan. Tottakai asiaan vaikuttaa, kun on tottunut seuraamaan uimahyppyharrastajien sulavia ja hiljaisia hyppyjä. Hyvin pienellä liikkeellä olisi mahdollista saada muidenkin hypyistä ainakin hiljaisempia. Nilkat suoraksi ennen veteen tuloa, niin jalkapohjat ei läsähdä siihen veden pintaan niin kovaa. Ääni on siedettävämpi ja jalkapohjatkin varmasti tykkäävät enemmän tästä tyylistä. Niin pehmeää kuin vesi voikin olla, se on myös kuin betonia jos hyppäät siihen väärällä lailla.

Viime päivinä olen kiinnittänyt huomiota ihmisten värien käyttöön vaatteissaan ja hiuksissaan. Siis ihan pakostikin. Eräs tapaus oli erittäin onnistunut katseenvangitsija-luomus. Lyhykäisesti sanottuna näin tytön, joka oli pukeutunut mustiin vaatteisiin. Mustiin verhotut sääret päättyivät erittäin pinkkeihin korkokenkiin. Siis ihan kunnon neon-pinkkeihin. Väri hyppäsi väkisinkin silmiin, joten niitä kenkiä voi kirjaimellisesti sanoa katseenvangitsijoiksi. Mietin vain, että ei kai neon-värit tosiaan ole tulossa takaisin muotiin. Eihän???

Toinen vähän vastaavanlainen ilmestys tuli eteeni tänään. Ensimmäisen kerran elämässäni näin ihmisen, jolla oli sukkahousut ja hiukset täsmälleen samaa keltaisen sävyä. Ja kyseessä ei ollut mikään ihan tavallinen keltainen, vaan sellainen vihreään vivahtava. Mietin, että oliko kyseinen henkilö kenties värjännyt sukkahousut hiusvärillä vai hiukset kangasvärillä?

Hauki on kala vuonna Erkki ja kypärä. Täällä istua pojotan enkä muuta voi.

Entiseltä työkaverilta tarttuneita hauskoja sanoja ja sanontoja ;-)