Voi että, oli ihana nukkua tänä aamuna vähän pidempään. En muista koska viimeksi olen yleensä huomannut, kuinka pelkästä nukkumisesta voi nauttia. Univelkaa on kertynyt jälleen luvattoman paljon. Osasyynä sammakot. Sammakkotehdas piti pistää ylikierroksille, kun deadline muuttui yhtäkkiä useamman viikon aikaisemmaksi. Onneksi ympärillä on tämä ihana "Marttakerho", joka oli kaverina milloin milläkin kokoonpanolla sarjatuotantoa tekemässä. ISO KIITOS TEILLE KAIKILLE JA SAUNAILTA ON TULOSSA, KUNHAN JALKA ENSIN ANTAA LUVAN SAUNOA ;-)  ja kun itse tarvitsette talkooväkeä, tiedätte mistä löytyy... ;-)

Tänään sattui sitten minullekin "perinteinen". Molemmat perheen koululaisista on jossain vaiheessa ainakin kerran vahingossa passitettu kouluun tuntia liian aikaisin. Tänään olin itse tuntia liian aikaisin koulussa. Sekoitin päivät lukujärjestystä katsoessani. Nyt pitäisi ottaa tiukka loppukiri ja tehdä loput tehtävät valmiiksi. Ensi viikolla alkaa tentit, joukossa pari tosi pahaa.

Olen vaihtanut tietokoneen modeemin uuteen. Ah, kuinka nopeasti sivut alkoivat latautumaan. Edellinen loota tosiaan veteli viimeisiään. Sain nauttia siitä ylellisyydestä, kunnes yhteys pätkäsi poikki. Muutaman minuutin päästä kaikki pelasi taas kuten pitikin. Yhteys jatkaa siis edelleen seurantalistalla. Aamulla sain lisää asioita seurantalistalle. Auto piti meteliä, jota ei vielä eilen kuulunut. Pakoputkessa reikä? Pitää kuulostella alkaako ääni kovenemaan. Kuopus vetäisi pleikkarin lattialle sillä seurauksella, että sieltä sisältä irtosi jokin osa. Osan sai vielä takaisin paikoilleen ja laitekin toimii, toistaiseksi. Nyt sekin on seurantalistalla ja minä pidän peukkuja pystyssä, että yksikään vehje ei leviäisi ihan lopullisesti. Ylimääräisiä menoja on ollut riittämiin muutenkin. Miksi kaikki tuollaisetkin sattuu aina yhtäaikaa? Vaikka ei kai minun varsinkaan pitäisi sitä yhtään ihmetellä...

Sorsapariskunnalle on vissiin tullut välirikko. Rouva Sorsa on pari päivää kuljeksinut yksin, ilman Herra Sorsaa. Juuri oli uutisissa, että avioerojen määrä on kasvanut. Koskeekohan sama Sorsiakin?