Viikonlopun saldo: yhdet poikki soitetut?? rumpukapulat. Taisi Veli Viisas tämän ennakoida toimittaessaan rumpusetin mukana ylimääräiset kapulat :-) 

Saldoon lisää myös kaksi kappaletta rikki mennyttä pyörää. Toisesta taitaa onneksi olla vain ketjut pois paikoiltaan (lienevät olleet liian löysällä alunperinkin), toisesta meni jarrut. Puhutaan lasten pyörän jalkajarruista, autch! Nyt sitten kuunnellaan pari päivää kuopuksen marinaa, kun pitää mennä "pikkupyörällä" kouluun. Kieltämättä oli huvittava näky, kun poika meni muiden matkassa jalkojen vispatessa Singerin vauhdilla :-)  Mutta minkäs teet. Vaihtoehtona oli mennä kävellen ja sehän ei pikku herralle passannut sitten ollenkaan. Pyörä on kiikutettu korjattavaksi ja jännityksellä odotellaan lopullista summaa korjaustyöstä. Niiden jarrujen korjaamiseen ei minun sisäinen pyöränkorjaaja osaa tehdä yhtään mitään, joten en alkanut edes yrittämään. Olisin kuitenkin saanut vain lisää tuhoa aikaan.

Muuten mukava viikonloppu. Aurinko helli meitä vielä ja lapset touhusivat ulkosalla suurimman osan päivistä. Niin ja akvaariosta löytyi perheenlisäystäkin, mikä todistaa, että meidän "luomu"systeemi toimii :-)