Sotkin vähän aikatauluja ja loppujen lopuksi kävi niin, että neljän päivän aikana oli 5 tenttiä. Kaikki vielä vaativaa sorttia. Kyllä perjantaina tökki jo pahasti viimeisen tentin tekeminen ja se on kyllä helposti luettavissa vastauksistanikin. Tuloksia ei ole vielä tullut kuin yhdestä, joka meni läpi. JESS!!!

Opinnäytetyön aihe on hyväksytty ja aloituslupa saatu. Iiikk! Vieläkin vähän hirvittää, vaikka nyt ajatukseen on jo alkanut tottua. Koulu on tältä keväältä virallisesti ohi, mutta tänään alkaa kesäkurssi. Aikomuksenani on suorittaa syksyllä kesken jäänyt venäjä. Eipä tarvi keskittyä muihin kursseihin samaan aikaan. Nyt vielä odotellaan lasten koulujen loppumista ja kesäloma voi alkaa.

Nurtsi alkaa tarvimaan jo leikkausta ja uusi kasvatuslaitokseni on alkanut vihertämään. Ei homeesta vaan kukkien aluista ;-) Kukkapenkin kimppuun pitäisi käydä ja alkaa muokkaamaan siitä ihan oikeannäköistä. Vähän suunnitellumman näköistä. Samalla se laajenee sekä pituus, että leveyssuuntaan. Omenapuita on ajatuksissa istuttaa myös lasten iloksi pihalle.

Viikonloppu meni lähes täysin nukkuessa. Annoin itselleni luvan siihen. Tenttirupeama oli niin voimia kuluttava, että meni parit yöunetkin ja perjantaina lähdin liikkeelle 37,7 asteen kuumeessa ja joka paikka kipeänä. Niskat niin kipeät, että hyvä kun pää kääntyi. Nyt olotila on kohentunut huomattavasti.