Ei tosiaankaan ole ollut paras mahdollinen päivä tänään. Parisuhdeasiat ovat pyörineet mielessä, ihan vain yhden puhelinsoiton takia. Olen purkanut niitä asioita hyvin vähän tänne. En tiedä miksi arastelen sitä? Ehkä se on vielä liian kipeä asia sen tarkemmin analysoitavaksi ja purettavaksi. En ole vielä sinut asian kanssa.

Aamupäivällä kävin kaupassa ja katselin sellaista muovista lokerikkosysteemiä, joka oli ylähyllyllä. Tarpeeksi sitä ihmeteltyäni aloin laittamaan sitä takaisin paikoilleen, kun yksi lokerikko siitä lähtikin irti ja tipahti suoraan silmääni. Ensin se automaattinen reaktio, eli päänpyöräytys Näkikö kukaan ja vasta sitten ärräpäät ja ihmettely, että tulikohan minkälaisia vaurioita. Kyllähän se kieltämättä kipeältä tuntui koko silmä ja tunsin, kuinka se alkoi vähän turpoamaankin. Autossa lopulta pääsin peilin eteen ja niinhän siinä yläluomessa komeili oikein kunnon verinaarmu ja sen yläpuolelta oli turvotus alkanut jo nousemaan. Silmän alapuolellakin näkyi selvä jälki, mihin lokerikko myös osui, joten nyt sitten jännään onko mulla jouluna musta silmä?

Tänään iski uupumus. Totaalinen väsymys. Ei vielä passaisi. Yksi tentti edessä ja kaikki ne tehtävät, joita edelleenkään en ole saanut edes aloitettua. Aika loppuu, myös se lisäaika, jota osa opettajista on armollisesti mulle antanut. Osasyynä väsymiseen on oma ajankäyttöni. Kuten eilenkin, valvoin about kahteen ja tein yhtä ryhmätyötä, joka piti tänään olla valmis. Mainittakoon, että osa ryhmästämme vaikutti lyöneen hanskat tiskiin ja koko homma alkoi mennä uskomattoman vaikeaksi. Kiukuspäissäni sitten tekaisin sen valmiiksi.

En pysty keskittymään koulutehtäviin ennenkuin talo on hiljainen. Eilen vielä piti lasten kanssa vähän palauttaa mieleen mitkä on ne meidän perheen pelisäännöt. Säännöt ovat edelleen voimassa, vaikka äiti onkin vielä vähän kipeä. Eilisestä temppuilusta on tänään sitten "palkintona" nukkumaanmeno klo 20.00. Tänään minun on pakko ottaa itteäni niskasta kiinni, ellen sitten nukahda kuopusta nukuttaessani...

Edit: Niinhän siinä kävi. Uni tuli ja voitti ja kaikki jäi odottamaan seuraavaa päivää (iltaa/yötä)...